+36 (30) 2 514 808

Ingatlan fotózás

A minőségi fotó szerepe az ingatlan eladásban ma már elengedhetetlen. A potenciális vásárlók egy fotóval találkoznak először és ez lesz az a fotó, ami további böngészésre készteti őket. Érdemes azt is tudni, hogy bármennyire is jók a mostani mobilok, ezekkel nem tudunk megfelelő képeket készíteni.

Igyekszünk az adott lakás vagy tér atmoszféráját visszaadni, nem csupán precíz műszaki fotót készítünk, hanem egy élettel teli, kedvező benyomásra törekszünk.


Prémium bemutatás, rövidebb eladási idő

 

A minőségi ingatlanfotó bizonyítottan növeli az ingatlan értékét és lerövidíti az eladási időt. Tapasztalatunk szerint munkánk befektetés az eladó számára, mert az a tranzakció végén megtérül, sőt akár plusz bevételt is eredményezhet.

Célunk az, hogy az ingatlant értékét maximalizáljuk és az eladási időt a lehető legrövidebbre csökkentsük. Ennek érdekében az alábbi menetrend szerint járunk el:

1. Megismerkedünk az eladóval, felmérjük ingatlanát.
2. Felkészítjük a lakást a fotózáshoz.
3. Home staging: erre szakosodott lakberendezőnk bútorokkal és egyéb kellékekkel ideális és vonzó tereket alakít ki.
4. Fotózás, alaprajz készítés, szövegírás.
5. Digitális album készítése.
6. Az ingatlan hirdetésének elkészítése.
7. Az adás-vétel teljes körű lebonyolítása.


 

A csapat

 

Összeszokott teamet alkotunk, évtizedek óta dolgozunk a kreatív szakmában és az ingatlan értékesítésben.

Ingatlan szakértőink: Magyar Bernadett és Sárosi Norbert                                                                 Fotós szakembereink: Nagy Krisztián Tódor és Egyed Péter

 


 

Nagyértékű ingatlanhoz minőségi fotó

 

Mobiltelefonnal és egyszerű fénylépezőgéppel nem lehet igazán jó képet készíteni. A bal oldali fotó egy átlagos okostelefonnal készült, míg a jobb oldali képet profi fotósaink készítették ugyanarról a lakásról.


 

Profi fotótechnika

 

Fotósaink professzionális full frame vázakkal, speciális lencsékkel és vakurendszerekkel dolgoznak, majd hosszú órákig retusálják a képeket, hogy a legkedvezőbb benyomást alakítsák ki az adott lakásról.

 

 

 


 

Néhány általunk fotózott ingatlan