+36 (30) 2 514 808

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Csillebérc
Alapterület
144 m2
Irányár
590.000 €
Hirdetés azonosító
263950

Leírás

PANORÁMÁS, LUXUS KIVITELEZÉSŰ 144 M2-ES LAKÁS, GARÁZZSAL, MEDENCE ÉS SZAUNA HASZNÁLATTAL, XII. KERÜLET CSILLEBÉRCEN!

ÁR: 590,000 EUR (HUF-ban is fizethető)
INGATLAN TÍPUSA: használt, felújított lakás
INGATLAN HELYE: Budapest, XII. kerület, Csillebérc
INGATLAN MÉRETE: 144 m2
SZOBÁK SZÁMA: N+3

TELEFONSZÁM: +36302514808 / +36203422584
E-MAIL: propertyworldmap.pwm@gmail.com

LEÍRÁS (3-as lakás):
XII. kerület Csillebércen a Szabadság-hegy déli leejtőjén, természetvédelmi terület szomszédságában, csendes utcában, luxus ingatlanok szomszédságában eladó, panorámás, 144 m2-es (mely 121 m2 lakótér + a teraszok fele), belső kétszintes, garázzsal és terasszal rendelkező, N+3 szobás lakás. A lakás egy négy lakásos társasház egyike, jelenleg még mind a négy ingatlan még szabad!

Az épület 1992-ben épült, 2020-ban teljes körűen újjá épített. A magas minőségű műszaki tartalommal bíró LUXUS KIVITELEZÉSŰ lakások tükrözik a tulajdonos kíváló ízlését.

A lakás a társasház kertjére néz, panorámás, csendes, elosztása kényelmes, otthonos, világos, nagy terek jellemzik, három fürdőszobával rendelkezik. A lakáshoz egy 38 m2-es és egy 7 m2-es és egy 9 m2-es terasz tartozik. Magas minőségű burkolatok, laminált parketta a szobákban, a falak fehérre festve; 3 rétegű üveg, 5 légkamrás hőszigetelő üvegezésű nyílászárók; 5 ponton záródó biztonsági bejárati ajtó; szaniterek csaptelepek megállapodás szerint választhatók; a konyharész teljes gépesítésre előkészítve; VALENA típusú kapcsolók és konnektorok; kiépített kaputelefon rendszer. A teraszon, kertben egységes világítótestek kerülnek felszerelésre. TV, telefon, számítógép hálózata csillagpontos struktúrában szerelt. Riasztórendszer előkészítés. 30 cm Phoroterm klíma tégla, 15 cm-es dryvit szigetelés.

A társasház egy 1603 m3 telken helyezkedik el. A telekhasználatot az alapító okiratban a telekmegosztási jog szabályozza, lakásonként eltérő nagyságban.

Az épületben található közös területen elhelyezkedő wellness részleg minden lakás tulajdonos számára használható. Itt kapott helyet: ellenáramoltatós feszített víztükrű medence, automata vízforgatással, vezérléssel; szauna Finn és infra kivitelben.

Az ingatlan belső elosztása:
- 1 db Előszoba
- 1 db Nappali
- 1 db Étkező
- 1 db Konyha
- 1 db Kamra
- 3 db Fürdőszoba
- 3 db Hálószoba
- 3 db Terasz

Rezsi: Minden fogyasztás egyedi mérés alapján történik

Fűtés és melegvíz: Lakásonként külön-külön hőszivattyús rendszer (HITACHI) gondoskodik a fűtésről és hűtésről. Szabályozhatósága szobánként megoldott. Mennyezet hűtés-fűtés, padlófűtés a teljes alapterületen. A melegvíz ellátás a hőszivattyúkhoz kapcsolt HMV tároló (150l+) biztosítja cirkulációs rendszerbe kötve.

Parkolás: A lakáshoz garázs tartozik a távirányítós kapuval ellátott zárt kertben. Egyéb parkolási lehetőség az utcán ingyenesen lehetséges.

Közlekedés: Kiváló közlekedés jellemzi, 15-20 perc sétára elérhető a buszmegálló, ahonnan 15 perc a Móricz Zsigmond körtér. 10 percre M1, M7 autópálya.

Infrastruktúra: közelben, óvoda, játszótér

Költözés: azonnal birtokba vehető

Kapcsolati adatok

Property World Map

Property World Map

+36-30-2 514 808

propertyworldmap.pwm@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok