+36 (30) 2 514 808

10 ÉV SZAKMAI TAPASZTALAT

Szeretné, hogy minél kevesebb teendője legyen az ingatlan vásárlásnál? Szeretne időt, energiát és pénzt megtakarítani? Kérje a segítségünket az Ön által megadott paraméterek alapján:

✅ A megfelelő eladó ingatlanok felkutatásába

✅ Az ingatlanok előzetes szemléjében

✅ Az ingatlan jogi hátterének tisztázásában

✅A Banki finanszírozási lehetőségek felkutatásában és elemzésében

✅ A költözés lebonyolításában


HOME STAGING


A Home Staging nagyon rövid jelentése a lakás felkészítése az eladásra. Nagyon fontos az első benyomás, amikor meglátja a vevő a fotókat az ingatlanról, vagy személyesen megtekinti azt. Az emberek nagy többségének nincs megfelelő térlátása, fantáziája, hogy elképzelje igen, ez akár az ő otthona is lehetne, de néhány hasznos tippel, tanáccsal olyanná varázsolhatjuk az eladásra szánt ingatlant, amiben hamarabb meglátja saját otthonát a vevő. Ebben tudunk szakszerű tanácsot adni a tulajdonosoknak.
Így nagyobb eséllyel hamarabb és az átlagos piaci árnál akár 5-10%-al magasabb áron talál új gazdára az ingatlan.
 


LAKBERENDEZÉS

Az ingatlanból otthon lesz. Az a hely ahova minden nap örömmel érkezünk meg, ahol minden adott arra, hogy mi és egész családunk megtalálja a pihenést, kikapcsolódást, nyugalmat és igényeinek tökéletesen megfelelő életteret. Fontos az aprólékos tervezés, az ott lakók személyének, kapcsolatának, igényeinek alapos megismerése, hogy pontosan olyan végeredmény legyen a kivitelezés végén, ami minden egyes ott lakónak otthon érzetet ad. A tervezés során fontos az ötletek és praktikus megoldások pontos átbeszélése, így tökéletes lesz a végeredmény.